112

Veel schade bij ongeval Azieweg Haarlem

Haarlem - Een personenwagen is maandagavond beschadigd geraakt bij een ongeval in Haarlem. Rond kwart voor zeven kwam de wagen in botsing met het hekwerk van de bushalte bij de R-Net bushalte aan de Azieweg.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben een van de inzittenden gecontroleerd. Deze kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgesleept.
Haarlem - Een personenwagen is maandagavond beschadigd geraakt bij een ongeval in Haarlem. Rond kwart voor zeven kwam de wagen in botsing met het hekwerk van de bushalte bij de R-Net bushalte aan de Azieweg. Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben een van de inzittenden gecontroleerd. Deze kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf afgesleept.
Foto: Inter Visual Studio

Een personenwagen is maandagavond beschadigd geraakt bij een ongeval in Haarlem. Rond kwart voor zeven kwam de wagen in botsing met het hekwerk van de bushalte bij de R-Net bushalte aan de Azieweg.

Toegesnelde ambulancemedewerkers hebben een van de inzittenden gecontroleerd. Deze kon ter plaatse aan zijn verwondingen worden behandeld. De beschadigde wagen is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Foto’s Inter Visual Studio

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen