Haarlem: Herken uw stad vanuit de lucht #1

Foto: Charles Duijff

Vanaf 15 december publiceert de redactie van Haarlem.nieuws.nl wekelijks een tweetal luchtfoto’s van Haarlem. Aan u om de details daarop van Haarlem te herkennen. De foto’s zijn gemaakt op 15 december 2018 vanuit een sportvliegtuigje.

Allereerst willen wij, Wim Meijer en Charles Duijff,  u een gelukkig Kerstfeest en een gezond- en geweldig 2019 toewensen. Wij verzorgen voor u het lokale- en regionale nieuws van Alkmaar, Beverwijk, Bloemendaal, Castricum, Haarlem, Heemskerk, Velsen, Uitgeest. Sommige nieuwsonderwerpen verschijnen op de sites van meerdere gemeenten. Immers, woont u in Bloemendaal of Velsen, dan bent u ongetwijfeld ook geïnteresseerd in wat er bijvoorbeeld in Haarlem gebeurt. Eigenlijk geldt dat voor heel Noord Holland toch?

Hoe vindt u ons?

Heel eenvoudig. Type www.haarlem.nieuws.nl of vervang Haarlem door de naam van de gemeente die u zoekt, zoals bijvoorbeeld www.beverwijk.nieuws.nl

Hieronder de twee beloofde luchtfoto’s…Herkent u de details? Wilt u een foto in een poster-waardig digitaal bestand bestellen? Mail dan voor informatie naar [email protected]

Heeft u nieuws te melden, laat het ons weten via het mailadres [email protected] (ook hier kunt u het mailadres aanpassen door de gewenste gemeentenaam te kiezen, bijvoorbeeld [email protected] etc)

Ik help u een beetje. De weg in het midden is de Zijlweg….nou dan moet het verder lukken toch? Veel plezier !!

Reacties