Alles is anders rond de feestdagen in de Gemeente Haarlem

Foto: Charles Duijff

Alles over de openingstijden van de publiekshal van het Stadhuis, de gewijzigde afvalinzameling en de gemeentelijke Nieuwjaarsreceptie, waar vanzelfsprekend ieder Haarlemmer meer dan welkom is.

Publiekshal en Milieuplein gesloten tijdens de feestdagen
Op Eerste en Tweede Kerstdag (25 en 26 december) is de publiekshal van de gemeente gesloten. We zijn dan ook niet telefonisch bereikbaar. Dat geldt ook voor Nieuwjaarsdag (1 januari). Ook het Milieuplein is gesloten tijdens de feestdagen.

Gewijzigde afvalinzameling
Tijdens de feestdagen geldt een gewijzigde inzameling voor huishoudelijk afval. Ook sluit Spaarnelanden verschillende afvalbakken af of haalt deze weg om vuurwerkschade te voorkomen.

Klik HIER voor meer informatie over de gewijzigde afvalinzameling.

Publiekshal maandag 7 januari later open
Maandag 7 januari is de gemeente later bereikbaar vanwege een nieuwjaarsreceptie voor alle medewerkers. De publiekshal gaat dan om 10.30 uur open in plaats van om 9.00 uur. Ook is de gemeente pas vanaf 10.30 uur telefonisch bereikbaar.

Wist u dat u veel producten van de gemeente ook direct online kunt regelen? Wilt u een verhuizing doorgeven, een parkeervergunning of een uittreksel aanvragen? Op www.haarlem.nl vindt u alle producten die u online kunt regelen.

Nieuwjaarsreceptie maandag 7 januari 2018
Alle Haarlemmers, relaties en bekenden zijn uitgenodigd voor de gemeentelijke nieuwjaarsreceptie in de Gravenzaal van het stadhuis aan de Grote Markt 2. De receptie wordt gehouden van 17.00 tot 19.00 uur.

Reacties