Danspaleis voor senioren komt naar het Badhuis

Foto: Danspaleis

Op vrijdag 1 februari komt het Danspaleis naar Het Badhuis in de Leidsebuurt in Haarlem. Het Danspaleis is een theatraal mini-evenement voor ouderen.

Met een bevlogen Platen Draaier, een rijdend discomeubel, glimmende dansvloer, feestelijk decor en gastvrouwen en heren geïnspireerd op de jaren ’40 en ’50, toveren zij het Badhuis om tot een puur Danspaleis: Een vrolijk feest van herkenning!

Dit senioren-dansspektakel vindt plaats op vrijdag 1 februari 2019, voorafgaande aan de maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Alle ouderen die zin hebben in een feestje zijn vanaf 14:00 welkom, om 14:30 legt de Platen Draaier de eerste plaat erop en gaan de voetjes van de vloer. Kijken, luisteren en genieten van een drankje aan de bar, mag natuurlijk ook!

Het Badhuis is een bewonersinitiatief in het hart van de Leidsebuurt. Het prachtige monumentale pand is omgetoverd tot een eigentijdse ontmoetingsplek, dat volledig wordt gerund door vrijwilligers uit de Leidsebuurt.

De toegang voor het Danspaleis en de eerste consumptie zijn gratis. Aanmelden kan via [email protected], door een briefje te sturen naar Badhuis, Leidseplein 49, 2013 PW in Haarlem, of via de vrijwilligers die iedere doordeweekse ochtend achter de bar van het Badhuis staan. Dit dansfeest wordt mede mogelijk gemaakt door stichting DOEN.

Meer informatie over het Badhuis is te vinden op www.badhuisleidsebuurt.nl

Reacties