Participatiemarkt Haarlem-Zandvoort heeft nog plaats voor stands van organisaties

Foto: Judith Buijze-Cappon

Op woensdag 3 april vindt weer de Participatiemarkt plaats in Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. De Participatiemarkt is bedoeld voor inwoners van en organisaties in Haarlem en Zandvoort.

Vorige editie in 2018 was de Participatiemarkt een doorslaand succes. Rond de duizend bezoekers kwamen toen naar het evenement om zich te oriƫnteren op meedoen in de samenleving. In stands van meer dan 40 organisaties was heel veel informatie te vinden over activiteiten in de wijken, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen en werkstages.

Ruim 100 mensen van die organisaties informeerden de bezoekers en konden ook concrete matches maken. Soms is het gericht op het vinden van een betaalde baan. Soms is het een andere invulling van werk en betrokkenheid bij de samenleving.

De Participatiemarkt is een initiatief van Pasmatch Personeelsdiensten, de Bibliotheek Zuid-Kennemerland, Gemeente Zandvoort en Gemeente Haarlem. Organisaties die met een informatiestand opnieuw mee willen doen of die voor het eerst mee willen doen, kunnen zich melden. Meer info op: www.participatiemarkthaarlem.nl .

Reacties