Nieuwe editie NV Haarlem op maandag 11 maart over de Brexit

Foto: Youtube - WMF

Harde Brexit, zachte Brexit, hoe het zal gaan, niemand die het weet. Onzekere tijden dus voor ondernemers. Daarom is de Brexit één van de onderwerpen die tijdens de NV Haarlem van maandag 11 maart ter sprake komt.

De Haarlemse ondernemer Remco Joon, directeur van Rocbo, vertelt in de kleine zaal van de Philharmonie waarom hij juist nu een bedrijf in Engeland overnam. Naast hem zit Dol Soon Mulder van de Kamer van Koophandel. De KvK adviseert bedrijven over wat wanneer te doen bij een naderende Brexit.

Verder:

  • Machiel Roelse, HR manager bij Zandbergen, stond aan de wieg van het plan met gemeente en NOVA college om statushouders versneld in het arbeidsproces te krijgen. Minister Koolmees en Koning Willem Alexander kwamen daarvoor op bezoek.
  • Robbert Berkhout, de kersverse Haarlemse wethouder met economie in zijn portefeuille, stelt zich voor en gaat in op de economische ontwikkeling van zijn stad.
  • De directie van Fibonacci legt uit hoe zij voor een intelligente match op de arbeidsmarkt zorgen.
  • Muziek is er van Yorick van Norden, één van de genomineerden voor een Edison.
  • Een film met Suzanne Kakkos, de voormalige convention manager van Haarlem. Zij verkocht haar huis, stapt dit voorjaar in de auto en vertrekt naar Griekenland. Wie zou dat niet willen…
  • Student on Stage
  • Het één na laatste ‘lichtje van Lampe’.

Opgeven via nvhaarlem.nl. Inloop vanaf 16.30 uur, start om 17.00 uur. Rond 18.00 uur is de show afgelopen.

De NV Haarlem: Een talkshow voor, door en vooral ook mét ondernemers
Op het podium van de Kleine Zaal van de Philharmonie komen alle aspecten van het ondernemerschap aan bod. In een talkshow van ongeveer een uur, die eigenlijk altijd tien minuten uitloopt, komen meerdere ondernemers en ondernemende mensen aan het woord. Dit afgewisseld met muziek, een filmpje en een aantal vaste rubrieken geeft dit een liveshow waar voor de bezoekers veel te halen valt.

Reacties