Samenwerking Kunst centrum Haarlem en Van Duivenboden Interieur

Foto: Kunst centrum Haarlem

Kunst centrum Haarlem en Van Duivenboden Interieur zijn een samenwerking aangegaan. De samenwerking betreft een onderlinge uitwisseling van beeldende kunst en designmeubelen en de advisering hierover.

Op de 1e verdieping van het kunstcentrum heeft Van Duivenboden een interieur ingericht en het kunstcentrum voorziet Van Duivenboden van kunstwerken.

Het doel van de samenwerking is om elkaars klantgroepen praktisch te informeren over de mogelijkheden van kunstuitleen en de aanschaf van designmeubelen. ‘’Het is een logische stap’’, aldus Mike van Duivenboden, ‘’onze klanten laten zich graag door ons adviseren op het gebied van designmeubelen en vaak willen zij ook iets hebben voor aan de muur’’. ‘’Bovendien’’, vult Marina Raymakers (directeur Kunst centrum Haarlem) aan, ‘’zitten wij praktisch tegenover elkaar in een aantal prachtige panden aan de Gedempte Oude Gracht, interactie op meerdere fronten is dus heel gemakkelijk’’.

Van Duivenboden Interieur is al vanaf 1921 actief in de Haarlemse binnenstad. De winkel heeft meer dan 800 vierkante meter tot haar beschikking in een aantal eeuwenoude herenhuizen. Kunst centrum Haarlem is al bijna 50 jaar het centrum in de regio Kennemerland voor kunstuitleen. De collectie bestaat uit meer dan 6000 kunstwerken.

(foto: Kunst centrum Haarlem)

Reacties