Voorjaarswandelingen op buitenplaats Beeckestijn

Foto: Eveline Blok

Natuurmonumenten organiseert wandelingen op lenteachtige buitenplaats in Velsen-Zuid; ook in combinatie met rondleiding Hortus Bulborum in Limmen.

Nu de temperatuur overdag weer in de dubbele cijfers komt, barst op Beeckestijn het voorjaar volop los. De buitenplaats verandert razendsnel in een walhalla van voorjaarsbloemen. Je komt er ongelooflijk veel verschillende soorten tegen!

Kom genieten van het voorjaar op Beeckestijn
Op zaterdag 20 april, maandag 22 april (Tweede Paasdag), zondag 12 mei en zondag 26 mei nemen we je van 12:00-13:30 uur mee op een voorjaarswandeling over de buitenplaats. De gids vertelt je van alles over de meer dan 40 soorten stinsenplanten die daar voorkomen.

Arrangement
Voor wie een hele dag wil genieten van de voorjaarsbloeiers in Noord-Holland heeft Natuurmonumenten samen met de Hortus Bulborum en Brasserie Beeckestijn een mooi arrangement samengesteld. Dit arrangement start op dinsdag 30 april en dinsdag 7 mei ’s ochtends met een rondleiding door de Hortus Bulborum in Limmen, gevolgd door een heerlijke lunch en rondleiding op buitenplaats Beeckestijn in Velsen-Zuid.

Hortus Bolborum in Limmen
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen