Haarlemmermeersche Golfclub heropent nieuwe Bolstra-baan: grotere baan met excellente par 3 speelmogelijkheden

Foto: Bolstrabaan

Bent u de nieuwe Tiger Woods, of wilt u oefenen om dat te worden? Dan is er een compleet vernieuwd oefencentrum, dat inspeelt op veranderde behoefte in de golfwereld. De baan ligt aan de Ringvaart ter hoogte van Haarlem Schalkwijk.

Verandering

De golfmarkt en golfwereld zijn in de afgelopen jaren veranderd. Huidige, nieuwe en jonge spelers hebben minder tijd door carrière en gezin en zoeken meer uitdaging in training en spel. Mede daarom heeft de Haarlemmermeersche Golfclub afgelopen zomer haar oefenfaciliteiten aangepast en de Bolstra- baan met 9 holes par 3 baan opnieuw ontworpen en aangelegd.

Inspelen op veranderde behoefte jong en oud

Willem de Vries, voorzitter Haarlemmermeersche Golfclub is trots: “Om jonge, drukke (beginnende) maar ook juist oudere golfers extra speel- en oefenmogelijkheden te bieden is niet alleen de driving range maar ook de Bolstra-baan voorzien van LED-verlichting op de afslagplaatsen en greens, zodat ook ’s avonds gespeeld en geoefend kan worden. Het is een faciliteit die uniek is in Nederland. Bovendien is de nieuwe Bolstra baan (9 holes par-3) langer en uitdagender dan voorheen met grotere greens, bunkers en waterpartijen die overeenkomen met het niveau en de kwaliteit van de overige 27 wedstrijdholes.”

Meer fun, uitdaging en beleving

Door deze aanpassingen biedt de Haarlemmermeersche Golfclub, naast de 27-wedstrijdholes, voor zowel de beginnende als de meer ervaren golfspeler een uitdagend oefencentrum met een driving range met 64 afslagplaatsen, 2 afsluitbare oefenruimtes waar de Professionals met moderne (meet)apparatuur (indoor)lessen kunnen verzorgen. Met 6 targetgreens en een rugbydoel om meer fun, uitdaging en beleving tijdens de training te ervaren.

Buitengewoon gastvrije golfclub

De Haarlemmermeersche is een golfclub midden in het historische landschap van de Haarlemmermeer met een 27-holes wedstrijdbaan vol uitdaging en speelkwaliteit voor golfers van alle niveaus. De Haarlemmermeersche Golfclub profileert zich bovendien graag als buitengewoon gastvrije golfclub waar men voorafgaand en na afloop sfeervol kan genieten van een heerlijk hapje en drankje in de het Restaurant ‘De Drie Gemalen’.

 

Reacties