Haarlems Eenakterfestival in het Haarlemmerhout Theater

Foto: Theater&Zo

Op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni a.s. zullen maar liefst 8 groepen uit Haarlem e.o. elk een eigen eenakter op de planken brengen in het Haarlemmerhout Theater in Haarlem.

Het Haarlems Eenakterfestival is een initiatief van de Haarlemse Toneelgroep Toneel&Zo, een jaarlijks terugkerend theaterevenement voor groepen uit Haarlem e.o. met als doel de groepen een podium te geven en waar iedereen samen een prachtige theateravond neerzet voor het Haarlemse theaterpubliek.

Eerste editie

Artistiek leider van Toneel&Zo, Martijn Lether, merkte dat er vanuit Toneel&Zo behoefte was om een theaterfestival te organiseren in Haarlem. “Grotere voorstellingen” waarbij je één of soms twee keer per jaar bij elkaar komt kijken kan toch nog leuker als je samen een theateravond organiseert? Of wat dacht je van het Haarlems Theaterpubliek. Zoveel groepen en zoveel keus. Waarom combineren wij dat niet gewoon tot één avond? Dat is de gedachte die Martijn Lether heeft bij dit Theaterfestival. Laten we samen de krachten bundelen tot iets moois.

Deelnemende groepen

Het festival is verdeeld over twee avonden, namelijk vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni 2019.
Tijdens de eerste avond trapt Toneel&Zo af. Deze avond zullen zij vergezeld zijn door Haarlemsche Toneelclub, Project Fors en Het Speelt.

Op zaterdagavond zullen Toneelgroep Perspectief, Toneelgroep Arti,  Cacao Impro en Toneelgroep Gift hun opwachting maken.

Publieksprijs

U heeft als publiek deze avond ook een belangrijke taak te volbrengen. Naast een avond vol theater bepaald u namelijk wie er met de publieksprijs naar huis zal gaan…..

Meer informatie of kaarten bestellen

31 mei 2019 | 19.00 uur | Eerste avond | Haarlemmerhout Theater  | Haarlem
1 juni 2019 | 19.00 uur | Tweede avond | Haarlemmerhout Theater  | Haarlem

Kaarten zijn voor een losse avond á 12,95 euro of een passe partout voor beide avonden á 17,95 te bestellen via: www.toneelenzo.nl of via 0255 755 706

Meer informatie en het reserveren van kaarten via www.toneelenzo.nl

 

 

Reacties