Keukenhof sluit seizoen af met Woodstockfestival

Foto: Keukenhof

Nog tot en met zondag 19 mei genieten van het ‘voorjaar in het kwadraat’; Keukenhof ook in laatste week van openstelling nog steeds op kleur met Grootste lelieshow ter wereld en de hele week Woodstockfestival

Peace and music was hét motto van het Flower Power festival in 1969. Keukenhof neemt je deze week mee terug naar 1969 om dat ultieme geluksgevoel te (her)beleven met heerlijke muziek. Geniet van de relaxte loungesfeer in een prachtig bloemenpark met loungemuziek, schminken voor kinderen en percussie.

Op het programma staan dans- en percussiedemonstraties, een DJ en een artiest. Alle dagen van 13 t/m 19 mei zijn er fotomomenten gecreëerd bij een tipitent of Woodstock Flower Power hartmomentje. Voor kinderen zijn er de hele week schminkactiviteiten.

Keukenhof is ook in de laatste week van de openstelling nog prachtig op kleur, met heel veel tulpen en oneindig veel andere soorten bloemen in bloei. Verder zijn de bomen nu ook mooi in blad gekomen.

De bloemenshows in het Willem-Alexander-, Oranje Nassau- en Beatrix paviljoen laten je genieten van talloze bloemen en bovendien staat er de grootste lelieshow ter wereld opgesteld.

Keukenhof is nog geopend tot en met 19 mei 2019

Reacties