Gezellig meedoen met de Beweegdag voor Ouderen

Foto:

Op woensdag 26 juni wordt de jaarlijkse Beweegdag voor Ouderen georganiseerd op het complex van RKSV Onze Gezellen aan de Van der Aartweg in Haarlem Noord.

Door de fijne samenwerking tussen Kennemerhart, SportSupport, Haarlem Bowls en Onze Gezellen kan er weer een sportieve dag aangeboden worden aan de ouderen in Haarlem Noord.

Tijdens deze dag worden er diverse sporten gedaan, aangepast op het niveau van de deelnemers. Zo is er lopend voetbal (ook geschikt voor mensen met een rollator), Tai Chi, Bowls, Badminton en Zitvolleybal.

De dag wordt afgesloten met muziek. Deelnemers mogen kiezen wat zij willen doen, ook alleen toeschouwer zijn is een mogelijkheid. Het gaat vooral om de gezelligheid.

Dankzij de inzet van de medewerkers van Kennemerhart en de sportverenigingen is er voldoende professionele begeleiding aanwezig. De dag is van 10:00 – 15:00 uur met tussen de middag een lunch en koffie en thee bij binnenkomst. Een goede conditie is niet nodig, een dosis vrolijkheid is voldoende.

Wilt u meedoen met deze gezellige, actieve dag? Meld u dan aan bij Jessica Frans van SportSupport, [email protected]sportsupport.nl

Reacties