NV Haarlem, talkshow voor ondernemers, maandag 9 september in de Philharmonie

Foto: NV Haarlem - aangeleverd

Maandag 9 september in de kleine zaal van de Philharmonie: NV Haarlem,  talkshow voor en door ondernemers over onder andere Cybercriminaliteit.

MKB ondernemer Ad Hinten werd slachtoffer. Hij vertelt wat hem overkwam en hoe je als ondernemer kunt voorkomen dat je slachtoffer wordt.

The lucky ones is een docu met als rode draad: Waarom lukt het de ene ondernemer wel en de andere niet. Daarover komen Yara Hannema en Merijn Everaarts (Dopper) aan het woord.

Het derde grote onderwerp gaat over armoede onder je werknemers. Je mensen maken je tent. Maar wat te doen als een werknemer maandelijks niet uit komt? Steeds vaker een voorschot vraagt op zijn salaris? Banken en ondernemers slaan landelijk de handen ineen om signalen van armoede onder het personeel eerder te signaleren. Want welke risico’s loop je als werkgever? En waarom zou je een helpende hand bieden? Of laat je dat aan professionals? We praten met Paulien Zwiers en Gert-Jan van Rooij over personeel in de knel.

Verder is er nog het Het Laatste Lichtje van Lampe, is er muziek van The Last Wave, de altijd pittige rubriek Gedane Zaken en opnieuw een pracht van een film met een ondernemer die zich van de kwetsbare kant laat zien. De presentatie is in handen van Mariëlle Beek en Jaap Bonkenburg.

De NV Haarlem start maandag 9 september om 17.00 uur (inloop vanaf 16.30 uur) in de kleine zaal van de Philharmonie en is rond 18.00 uur afgelopen. Daarna de altijd prettige netwerkborrel. We zien je graag! Aanmelden via [email protected] of www.nvhaarlem.nl.

Reacties