Haarlem: Olympia uitzendbureau opent nieuwe vestiging aan Stationsplein

Foto: Charles Duijff

Vrijdag 13 september heeft het Olympia uitzendbureau haar nieuwe vestiging aan het Stationsplein 1 geopend, gevestigd in het voormalige VVV-kantoor. Dat gebeurde feestelijk en in aanwezigheid van de Haarlemse burgemeester Jos Wienen.

Olympia was tot voor kort gevestigd aan de Kruisweg, schuin tegenover de nieuwe vestiging op het Stationsplein, in het pand waarin nu Green Bikes is gevestigd (zie hieronder)Het Haarlemse stationsplein ademt geschiedenis en de medewerkers van Olympia-eigenaar Maurice van den Bosch genieten danook volop van hun nieuwe werkplek met ruim uitzicht over het stationsplein Het geheel verbouwde kantoorpand ziet er schitterend uit en was vanwege de opening feestelijk aangekleed De redactie van Nieuws.nl werd evenzo feestelijk ontvangen door diverse charmante medewerksters. Er werd een rondleiding door het vernieuwde pand verzorgd en natuurlijk was er een heerlijk drankje en hapje. Eigenaar Maurice genoot zichtbaar van de Haarlemse bloemenmeisjes…De bloemenmeisjes waren aanwezig om de genodigden te voorzien van een mooie bloem op het revers.Olympia is sinds 2001 gevestigd in Haarlem en betrok recent dit nieuwe kantoorpand. Dat moet, zegt eigenaar Maurice van den Bosch, helpen om de ambities van Olympia te realiseren: ‘Wij vinden persoonlijk contact ontzettend belangrijk. Voor ons is het aangaan van relaties en de band met onze uitzendkrachten en opdrachtgevers essentieel. Daar hoort een passende omgeving bij. In ons nieuwe open en sfeervolle pand voelt iedereen zich thuis. En de ligging pal naast het station in hartje Haarlem is fantastisch.’ (hieronder het fraai gedecoreerde trappenhuis)Al vanaf 17.00 uur werden genodigden getrakteerd op een drankje en een hapje…..Rond 18.00 uur zou ook burgemeester Jos Wienen zijn opwachting maken en en deelnemen aan de officiele opening. Buiten voor de ingang van Olympia bracht een virtuoze gitarist de gasten vast in ‘zuidelijke extase’Aanvankelijk was het plan rond 18.00 uur twee parachutisten op het Stationsplein te laten landen. Door een stevige wind kon dat helaas niet doorgaan. Maar er was alsnog voor een originele verrassing gezorgd. Plotseling was eigenaar Maurice verdwenen. Dat gebeurde natuurlijk niet zonder reden, want……Al snel bleek dat hij deelnam aan een ritmisch gezelschap, een swingende drumband…..Hij nam natuurlijk de leiding….Tijdens de officiële opening voerde ondermeer burgemeester Jos Wienen het woordOlympia-eigenaar Maurice van den Bosch was nu en dan zichtbaar ontroerd door de lovende woorden van diverse sprekers Het nieuwe Olympia-kantoor is voor velen een bekend pand. Vanuit dit kantoor vinden jaarlijks honderden mensen voor zowel korte als langere tijd hun weg naar de Haarlemse en regionale arbeidsmarkt. Olympia Haarlem werkt in opdracht van het MKB en groot bedrijfsleven in uiteenlopende sectoren waaronder gemeenten, nutsbedrijven en de afvalzorg.

Het openings- en jubileumfeest op 13 september werd een waar spektakel.  Landelijk biedt Olympia dagelijks werk aan ruim 10.000 mensen. In een voortdurende veranderende arbeidsmarkt fungeert Olympia als gesprekspartner voor mensen en bedrijven zich willen ontwikkelen. Olympia heeft lokaal 130 vestigingen en telt 700 medewerkers.

De redactie van nieuws.nl wenst het hele team van Olympia veel succes voor de toekomst! Klik hier voor de WEBSITE OLYMPIA

 

Reacties