Haarlem: Smartlappen Karaoke én Merol in Patronaat

Foto: Hans Goes

Tijdens het nieuwe No Labels Festival gaat op 11 oktober het dak eraf in het Haarlemse Patronaat. Daar zorgen de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band én spraakmakende zangers Merol voor. Zij zijn de twee belangrijkste acts op deze feestelijke avond. Speciaal in het leven geroepen om de internationale Coming Out Dag te vieren. Op deze dag worden wereldwijd activiteiten georganiseerd om te laten zien dat iedereen zichzelf kan zijn.

De organisatie heeft voor deze diverse acts gekozen om een zo breed mogelijk publiek te trekken. “Merol vertegenwoordigt camp en moderne girlpower ineen. Met haar spraakmakende hits als ‘Lekker met de meiden’ en ‘Hou je bek en bef me’ brak zij het afgelopen jaar door. Voor ons een mooie gelegenheid om een zo divers mogelijk publiek te trekken, waardoor de boodschap zo breed mogelijk verkondigd kan worden zonder belerend over te komen,” legt organisator Mart Pos uit. “En omdat zingen mensen verbindt hebben we gekozen voor de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band, die speciaal voor ons, naast al die heerlijke smartlappen, een groot arsenaal hits uit de HomoTop100 aan de lijst toevoegt.”

Nieuwe No Labels Festival

Het No Labels Festival is een feestconcept dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan de seksuele voorkeur, geloofsovertuiging, huidskleur, sekse of afkomst. Met dit feest hoopt de organisatie een breed publiek te bereiken. “En welke dag is daar niet beter voor dan de internationale Coming Out Dag. Een dag die tot nadenken stemt en die het vraagt om je omgeving te laten zien dat het goed is om te zijn wie je bent. Vandaag is iedereen welkom!” zegt organisator Hans Goes.

Veel liefde

Rudi de Graaff, de presentator van de Smartlappen Karaoke Band, vindt het geweldig op het eerste No Labels Festival te staan. “Een speciale wens voor Coming Out Dag? Jazeker, ik wens iedereen op deze dag hetzelfde als ik iedereen elke andere dag wens; veel liefde. Heb altijd respect voor alles en iedereen. Muziek is een mooi middel, die taal verstaat iedereen overal.”

Nog meer artiesten

Op de feestavond is er ook ruimte voor een aantal bijzondere acts in de grote zaal. Zo is er een body-paint-artist, een cocktailbar, een aantal dragqueens en natuurlijk vermaarde DJ’s. DJ Moog (Club Church, Milkshake, Musketiers, Wilsons) draait samen met DJ Bo Monde (Club

Roxy, Milkshake, Munich Pride, Amsterdam Pride) door tot in de kleine uurtjes. Host van de avond is Miss Sasja La Vine. Wil je zelf zingen, dan kun je je op de avond zelf opgeven bij het podium.

No Labels Festival op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl. (Direct link: https://www.patronaat.nl/11-10-2019/no-labels-festival%3a-merol-special-guest-%2c-smartlappen-karaoke-meer)

Reacties