Schuif aan bij Langste Ontmoetingstafel van Haarlem

Foto: Wim Meijer Fotografie/Pixabay

Geheel verzorgde en gratis high-tea, feestelijk aangekleed met optredens en toegankelijke activiteiten. Elkaar ontmoeten, samen eten en sociaal contact staan centraal.

Morgen, donderdagmiddag 3 oktober, kunnen Haarlemmers aanschuiven aan de Langste Ontmoetingstafel in het centrum van de stad op de Nieuwe Groenmarkt. Iedereen is welkom tijdens een geheel verzorgde high-tea die feestelijk wordt aangekleed met optredens en toegankelijke activiteiten. Meedoen is gratis, elkaar ontmoeten, samen eten en sociaal contact staan centraal.

Aan tafel op de Nieuwe Groenmarkt
Op donderdag 3 oktober ben je tussen 14.00-16.00 uur welkom om aan te sluiten aan de autoluwe Nieuwe Groenmarkt. Alleen, of samen met een vriend(in), buur, kennis, maatje of familielid. Aan tafel kan je je creativiteit kwijt onder begeleiding van kunstenaar Hans Bossmann, speeddaten met andere Haarlemmers en er worden plaatjes gedraaid.

Optredens Langste Ontmoetingstafel:

  • 14:10 – 14:40 uur            Optreden theatergroep STEM
  • 14:45 – 15:15 uur            Vertelvoorstelling door Anne van Delft
  • 15:15 – 16:15 uur            Dansen met Bianca Basjes

Meer ontmoetingen?
Tijdens de Week tegen Eenzaamheid (1 t/m 8 oktober) is de Langste Ontmoetingstafel een van de plekken in Haarlem waar mensen elkaar op een ongedwongen manier kunnen ontmoeten. Meer informatie over het programma van de Week tegen Eenzaamheid: www.haarlemontmoet.nl

De activiteiten van de Haarlemse Week tegen Eenzaamheid, geïnitieerd door de Coalitie Haarlem Ontmoet, worden georganiseerd door samenwerkingspartners BUUV Haarlem, Humanitas, Hart, St. Nabestaandenzorg, Stem in de Stad, Haarlem Effect en DOCK Haarlem. Het Verhalenproject van Anne van Delft is mogelijk gemaakt door een bijdrage van Fonds Slutyerman van Loo.

Reacties