No Labels Festival in Patronaat Haarlem

Foto: Patronaat - aangeleverd

Girrrlpower met Merol, Smartlappen Karaoke Band, DJ’s Moog en Bo Monde en dat alles in goede banen geleid door host van de avond Miss Sasja La Vine. Vrijdag 11 oktober een uitgelaten feest in het Haarlemse Patronaat.

Niet een, maar twee grote headliners op het No Labels Festival. De eerste grote naam is Merol, de meest uitgesproken zangeres van deze tijd met grote hits als ‘Lekker met de Meiden’ en ‘Hou je bek en bef me’. Merol wordt gevolgd door de vermaarde Smartlappen Karaoke Live Band, topmuzikanten die iedere zaal op zijn kop zetten. Vrijdag 11 oktober vindt dit uitgelaten feest plaats in het Haarlemse Patronaat. DJ’s bekend van onder andere Milkshake zorgen voor de afterparty.

Het No Labels Festival is een nieuw feestconcept, dat mensen op een vrolijke manier uitdaagt verder te kijken dan huidskleur, sekse, afkomst, leeftijd of seksuele voorkeur. De organisatie wil met dit feest bereiken dat iedereen zichzelf kan zijn en niemand een label krijgt opgeplakt. “Doel van de avond is een plek te bieden waar iedereen zich welkom voelt en waar iedereen los kan gaan”, zegt organisator Mart Pos.Girrrlpower met Merol
De roodharige zangeres Merol weet ieders hart te veroveren met een charmante, ondeugende en tikje ordinaire verschijning en de meest aanstekelijke nummers die je in tijden hebt gehoord. Humor, energie, dansvloerknallers en een gezonde dosis zelfspot gegarandeerd. Pos: “Merol is de snelst opkomende artiest in Nederland van het afgelopen jaar en met girrlpowerhits als ‘Hou je bek en bef me’ en ‘Lekker met de meiden’ trekt zij volle zalen. Als iemand zich nergens iets van aantrekt, is zij het wel.”

Zelf een ster zijn bij Smartlappen Karaoke Band
De andere headliner die na Merol het podium opeist is de beroemde Smartlappen Karaoke Live Band. Na podiums als Lowlands en Paradiso is nu eindelijk het Haarlemse Patronaat aan de beurt. Aangevuld met een aantal swingende hits uit de Discokaraoke laat de band het publiek de ster zijn. “Eigenlijk moet het gewoon een heerlijk gek feestje worden. Ongedwongen, lekker meezingen en dansen, dat kan veel te weinig,” vertelt Pos.

(foto’s: Patronaat – aangeleverd)

DJ’s bekend van Milkshake
De party na de karaoke wordt gemaakt door DJ’s Moog en Bo Monde met de beste house classics, deep house en techno. Deze veelgevraagde, bekend van o.a. Milkshake, DJ’s zullen tot de vroege uurtjes het feest verzorgen. Host van de avond is Miss Sasja La Vine.

(foto: Hans van der Kamp – aangeleverd)

No Labels Festival op vrijdagavond 11 oktober vanaf 20.00 uur in het Patronaat, Zijlsingel 2. Kaarten en meer informatie: www.patronaat.nl.

Reacties