Witte Leeuwen geven in slotminuut zege uit handen bij Jong PSV

Telstar heeft vrijdagavond nét niet voor de vijfde keer op rij gewonnen. De ploeg van Andries Jonker was in een weinig vermakelijk duel bijna te sterk voor Jong PSV, maar in de slotminuut in de extra tijd scoorden de Eindhovenaren de gelijkmaker: 1-1.

Na een kleurloze eerste helft, waarbij de Velsenaren weliswaar het meest aan de bal waren, maar waar de grootste kansen toch voor de Eindhovenaren waren, was het in de tweede helft toch Telstar dat na 67 minuten op voorsprong kwam door een vrije trap die Sven van Doorm, over de muur heen, buiten bereik van Roulaux  wist binnen te schieten.

Lang zag het ernaar uit dat Telstar die kwetsbare voorsprong over de eindstreep zou trekken. Het was echter Sekou Sidibe die 4 minuten in blessuretijd alsnog 2 punten afsnoepte van het team van Andries Jonker door de bal van net buiten het strafschop binnen te schieten

Telstar staat nu met 21 punten uit 14 wedstrijden op de 8e plaats van Keukenkampioendivisie