Boost voor zorgmedewerkers: Sterk in je werk week

Foto: Infopunt Zorg

De werkdruk in de zorg is hoog en tijd is schaars. Nu is er even tijd voor de zorgmedewerker! Tijdens de sterk in je werk week van 18 t/m 22 november kunnen zorgmedewerkers in de regio Kennemerland, Amstelland en Meerlanden kunnen onder het motto ‘Sta jij ook altijd ‘aan’? Investeer in jezelf!’ meedoen aan diverse gratis activiteiten.

Poster: infopunt Zorg

De activiteiten zijn allemaal gericht op vitaliteit, ontspanning, (loopbaan)ontwikkeling, persoonlijke groei en werkplezier.

Wat is er zoal te doen?

Zorgmedewerkers kunnen meedoen aan een Vitaliteitsworkshop, een training ‘Van stress naar succes’, Vitaliteitscoaching en Loopbaancoaching, een workshop Essentrics, een Energizer Positive vibes, een hardloopactiviteit en een yogales. Daarnaast kunnen medewerkers in een online omgeving (MOOC) meepraten en meedoen rond het thema ‘Ben jij klaar voor de toekomst?’.

Een groep van twintig studenten Gezondheidsmanagement van Inholland brengt een gastbezoek aan Ons Tweede Thuis. Na een rondleiding en brainstormsessie formuleren de studenten rond het thema ‘reduceren psychisch verzuim’ aan het einde van de dag een advies met passende oplossingen.

Deelnemende organisaties

Dertien werkgevers in onze regio laten met de STERK IN JE WERK WEEK samen zien dat iedere zorgmedewerker tijd en aandacht voor zichzelf nodig heeft. Door actief ruimte te maken voor persoonlijke ontwikkeling, zorgen de organisaties er samen voor dat medewerkers gemotiveerd blijven en hart voor de zorg houden. Deelnemende organisaties zijn: Atalmedial, De ZorgSpecialist, Heliomare, Kennemerhart, Nieuw Unicum, Ons Tweede Thuis, SEIN – Stichting Epilepsie Instellingen Nederland, Philadelphia Zorg, Spaarne Gasthuis, Stichting Sint Jacob, Stichting PCSOH, Zorggroep Reinalda en Zorgbalans.

 

Reacties