Fortnite spelen ‘in ’t echt’ tijdens Sport-In Fun Experience

Foto: Renata Jansen / SportSupport

Op zondag 22 en maandag 23 december vindt in het Kennemer Sportcenter weer de Sport-In Fun Experience plaats. Dit sportevenement is in de kerstvakantie is bedoeld voor kinderen van 2 t/m 13 jaar.

Nieuw dit jaar tijdens de Sport-In Fun Experience is dat kinderen beide dagen Fortnite in het echt kunnen spelen. Eén sporthal wordt omgetoverd tot een echt battlefield met veel obstakels en verstopplekken.

Een Fornite Nerf battle duurt ongeveer 3 kwartier. In de herfstvakantie tijdens een SportInstuif in gemeente Velsen was dit spel een groot succes onder de kinderen. De game in het echt spelen is natuurlijk veel leuker. Kinderen kunnen naast Fornite natuurlijk heel veel andere gave clinics doen. Glow-in-the-dark sporten, een funhal met springkussens en een survival baan, potje tafeltennissen, de spectaculaire airjump, klimmen, er is echt te veel om op te noemen.

Mini Sport-In
Voor de kinderen van 2 t/m 4 jaar is er een Mini Sport-In. Het programma voor deze mini’s is in de ochtend van 9:45 uur tot 12:00 uur. De peuters kunnen kiezen uit judo, hockey, voetbal, peutergym en dansen. Daarnaast is er voor deze groep een eigen kleinere funhal met leuke luchtkussens speciaal voor hun leeftijd.

De inschrijving voor dit sportspektakel is geopend. Inschrijven kan via www.sportindewijk.nl. Meer informatie over de Sport-In Fun Experience staat op sportindewijk.nl.

Reacties