Kaartverkoop Caprera Bloemendaal recent gestart

Foto: Charles Duijff

Op zaterdag 25 januari j.l. is de algemene kaartverkoop voor het nieuwe seizoen van openluchttheater Caprera gestart. Bezoekers kunnen uit ruim 30 voorstellingen kiezen en in de komende maanden zullen daar meer voorstellingen aan toegevoegd worden.

Niet eerder gingen er al zo vroeg in het jaar zoveel voorstellingen in de voorverkoop.

Directeur Lode van Piggelen: “Caprera is een bijzondere plek, waar wij zoveel mogelijk mensen van willen laten genieten. Het zomerprogramma is daarom een mooie mix van muziek, cabaret, jeugdvoorstellingen en theatercolleges.” Naast publieksfavorieten als Edwin Evers, Veldhuis en Kemper en BLØF, biedt Caprera ook graag een podium aan Nederlands jonge talenten als Maan, Snelle, Jeangu Macrooy en Henry van Loon. Ook toporkesten, zoals het Metropole Orkest en het Jazz Orchestra of The Concertgebouw, komen terug naar Caprera. En voor wie meer houdt van rust en bezinning: op een zomerse zondagmorgen geeft pianist Jan-Willem Rozenboom een prachtig theatercollege over Frans Schubert.

Van Piggelen: “In de komende maanden zullen er meer nieuwe voorstellingen en samenwerkingen bekend gemaakt worden. Ik kijk nu al uit naar de zomer en hoop dat we samen met onze bezoekers en artiesten veel onvergetelijke avonden mogen beleven in de Bloemendaalse natuur.”

Voor een overzicht van het programma, zie: CAPRERA WEBSITE

Reacties