Al 50 organisaties melden zich voor 5e Participatiemarkt

Foto: Paswerk en Werkpas Holding

Alle vier gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland (Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort) aanwezig op door Burgemeester Wienen te openen jubileumeditie

Het belooft een mooie jubileumeditie van de Participatiemarkt te worden. Al 50 lokale en regionale organisaties hebben besloten om mee te doen aan het evenement. Zij zijn allemaal actief met wijkwerk, dagbesteding, vrijwilligerswerk, opleidingen & cursussen, werkstages en betaald werk.

Ook alle vier gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland doen mee: Bloemendaal, Haarlem, Heemstede en Zandvoort. Tijdens de Participatiemarkt kunnen bewoners zich oriƫnteren op mee doen in de samenleving. De deelnemende organisaties hebben allemaal marktkramen waar bezoekers in gesprek kunnen gaan over informatie, advies en concrete activiteiten. Alle activiteiten zijn gericht op zelf mee doen in de samenleving op een manier die past bij wat mensen kunnen en willen. En al die inspanningen leveren ook belangrijke bijdragen aan een leefbare samenleving.

De Participatiemarkt is op woensdag 8 april is tussen 11.00 en 15.00 uur in de Bibliotheek Haarlem Schalkwijk. Burgemeester Wienen van Haarlem heeft vanwege het vijfjarig bestaan toegezegd het officieel te zullen openen. De vier gemeenten werken in de organisatie samen met Bibliotheek Haarlem Schalkwijk en Pasmatch Personeelsdiensten. Het evenement is vrij toegankelijk (geen aanmelding nodig, geen toegangskosten) en de locatie is ook rolstoeltoegankelijk.

Kijk voor meer informatie op de website: www.participatiemarkthaarlem.nl .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen