Genomineerden Haarlemse Ondernemers Prijs 2020 bekend

Foto: Linda Llambias

De zes ondernemers die genomineerd zijn voor de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020 (HOP) zijn bekend. Het zijn: Veerle Focke (La Plume Media), Jeroen van Hoesel  (Sportfever), Gerard Koelewijn (Easypers), Marijke Mul (Marijke Mul Goudsmid), Bob Paardekooper (Bobplaza) en Mik Schous (Raakshalle e.a.).

Deze zes Haarlemse ondernemers zijn door de jury geselecteerd uit veertien kandidaten. Zij zullen op maandag 2 maart  mee doen aan de pitchbijeenkomst, in feite de halve finale van de wedstrijd. Elk van hen krijgt dan de kans om de jury te overtuigen van zijn/haar persoonlijke ondernemerskwaliteiten. Daarna kiest de jury uit deze zes de drie finalisten die in de weken daarna flink ‘door de mangel gehaald’ zullen worden. Uiteindelijk zullen zij op maandag 6 april mee doen aan de grote finale-avond bij Van der Valk Hotel Haarlem en meedingen naar de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020.

Belangrijke selectiecriteria bij de ondernemerswedstrijd van en voor Haarlem zijn: inspirerend voorbeeld voor andere ondernemers, behoren tot de top in zijn/haar branche en een ondernemer waar Haarlem trots op kan zijn en die trots is op vestigingsplaats Haarlem.

De wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs wil ondernemers, ondernemerschap en Haarlems als ondernemersstad in de picture plaatsen. Dit is de zevende editie, ondersteund door 35 partners (profit en non-profit). Alle informatie en tickets bestellen voor de finale-avond via de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl .

Op bovenstaande foto de zes genomineerde ondernemers moeten pitchen voor deze vakjury. V.r.n.l.: Ray Goossens (Pro Act IT), Laura van Dijk (HOP-winnaar 2019, Laurentius College), Dirk Lange (Köster Advocaten), Masha Vos (juryvoorzitter, Vos Supermarkten), René Nelis (BDO), Mildred Hofkes (BHRM en NieuwBestuur) en Sander Borchart (BMS Auto- en Projectstoffering)

Reacties