Haarlem Marketing biedt stadswandelingen VVV Haarlem online aan

Foto: Wim Meijer Fotografie

Onlangs lanceerde Haarlem Marketing Haarlem ♥ Haarlem: het platform voor lokale initiatieven van bewoners en bedrijven die ontstaan zijn door het coronavirus. Een eigen initiatief kon natuurlijk niet uitblijven. Daarom biedt Haarlem Marketing nu twee online stadswandelingen van VVV Haarlem aan, ieder opgenomen met een eigen stadsgids.

Nu er vanwege het coronavirus geen fysieke stadswandelingen plaatsvinden, biedt Haarlem Marketing online stadswandelingen van VVV Haarlem aan. Op deze manier hoef je Haarlem niet te missen en kun je toch een (leerzame) wandeling door de stad maken. Eén van de twee wandelingen is opgenomen met stadsgids en meesterverteller Marius Bruijn. Hierbij leer je meer over de geschiedenis van Haarlem en word je zelfs ook ondergronds meegevoerd door de stad. De virtuele stadswandeling werd twee dagen geleden onder de aandacht gebracht op de facebookpagina van Haarlem Marketing en is nu al ruim 9.000 keer bekeken.

De andere stadswandeling is opgenomen met stadsgids Marije Geheniau. Tijdens deze online wandeling kom je meer te weten over het leven van Frans Hals en loop je mee langs het beeldje van Malle Babbe (bekend van het schilderij van Frans Hals wat te zien is in Frans Hals Museum), de vroegere woonplek van Frans Hals en Dolhuys, waar de zoon van Hals verbleef.

Het bezoekadres van VVV Haarlem is op dit moment dan wel gesloten, maar zo gaat VVV Haarlem online toch door. Daarbij is VVV Haarlem nog altijd bereikbaar via [email protected]. Bekijk de stadswandelingen door Marius Bruijn en Marije Geheniau via de eigen pagina van VVV Haarlem online binnen het platform Haarlem ♥ Haarlem: www.visithaarlem.com/nl/haarlem-hartje-haarlem/vvv-haarlem-online Lokale initiatieven aanmelden voor Haarlem ♥ Haarlem kan nog steeds via [email protected].

Reacties