Koningsdaginitiatief: Maak een BUUVKoningsdagBox en maak een ander blij!

Foto: BUUV

Bij BUUV Haarlem en het Vrijwilligerscentrum Haarlem & omgeving vragen we Haarlemmers een mooi versierde BUUVKoningsdagBox voor een ander te maken die wel een uppertje kan gebruiken.

Versier en vul een schoenendoos met het thema: ‘Koningsdag’. Maak een vrolijk uitziende doos in de kleuren rood, wit, blauw en oranje. Je kunt er van alles in stoppen: oranje snoepjes, een tekening, een brief, een rol Wilhelminapepermunt, een puzzelboekje, een knutselwerkje, rood-wit-blauwe vlaggetjes, een tijdschrift, een kaartspel. Houd je aan de volgende maatregelen van het RIVM: er mag geen zelfgemaakt eten in de Box, laat de Box minimaal 24 uur thuis staan en geef hem op gepaste afstand aan iemand die wel een uppertje kan gebruiken in de buurt af. Vraag ook je vriendjes, leraren, leden van je sportclub een BUUVKoningsdagBox te maken.

Leuk om te doen en fijn om te krijgen. Dan maken we samen heel veel mensen blij!

Je kunt de BUUVKoningsdagBox ook afgeven bij BUUV Haarlem, Raaks 36, 2011 VA in Haarlem. Dan zorgen wij er voor dat de Box op de goede plek terecht komt. Er is op werkdagen iemand aanwezig tussen 9.00 uur en 16.00 uur. Op 27 april en op 5 mei zijn we gesloten.

 

Reacties