‘Haarlem Zingt’ bezoekt ruim 50 zorginstellingen en maakt videoclip Samen Sterk

Acht Haarlemse zangers, al bijna 2 maanden op tour langs zorginstellingen, komen nu met eigen videoclip en bereiden zich voor op grote feestavond voor alle zorgverleners van zorginstellingen en ziekenhuizen

Haarlem – Maar liefst acht Haarlemse zangers, zijn de afgelopen weken op pad gegaan om de bewoners en verzorgers van zorginstellingen een warm hart toe te dragen in deze voor hen zo moeilijke coronatijd. Wat begon als een eenmalige actie op 28 maart 2020 is inmiddels uitgegroeid tot een groot project. Het begon met optredens vanaf een trailer, en daarna vanuit een hoogwerker. Inmiddels zijn we anderhalve maand verder en hebben de zangers elk weekend gezongen en al meer dan 50 zorginstellingen bezocht.

Haarlem Zingt, is niet onopgemerkt gebleven. Onder andere Hans Klok, Giel Beelen, DJ Jean, Irene Moors, Annie Schilder hebben speciaal voor ‘Haarlem Zingt’ videoboodschappen ingesproken om de zangers en de organisatie succes te wensen.

De ambities zijn hoog bij Haarlem Zingt want, ook al kan het nog een tijd duren, áls het dagelijkse leven eenmaal weer op gang komt en de beperkingen worden opgeheven dan is het de bedoeling dat er een heel groot feest wordt georganiseerd voor alle zorgverleners van de zorginstellingen en ziekenhuizen. Hiervoor is men al bezig met de voorbereidingen.

Tevens zijn de acht zangers de studio in gegaan bij Sonic Solutions om een lied op te nemen over de Zorg, want ze zijn van mening dat de zorg het in deze tijd extra verdient om in het zonnetje gezet te worden. De single ‘Samen Sterk’, een bekend deuntje van wijlen Andre Hazes, zal door de Haarlemse stad klinken met de hoop dat het nummer straks in heel Nederland te horen zal zijn!

Videoclip, T-shirt en sponsoring
Ook is er een mooie videoclip opgenomen. Deze is gemaakt door Marjon Verhagen en is overal te zien online en op radio en tv. Tevens is Haarlem Zingt begonnen met de verkoop van T’shirts om de nodige kosten voor deze feestavond voor de zorgverleners te bekostigen.

Voor dit hele project, is Haarlem Zingt op zoek naar sponsoren die  een steentje willen bijdragen. Iedereen die het project wilt steunen kan contact opnemen met Haarlem Zingt. Dat kan via de Facebookpagina van Haarlem Zingt.

 

Reacties