‘Blauw Helpt Stickeractie’ helpt onze Zorghelden volop genieten van heerlijke Garrone IJs-traktatie

Foto: Daan van der Heijden en Ricardo Burggraeve

Medewerkers van de ‘Blauw Helpt Stickeractie’, die eerder al met de bloemenboot door de Haarlemse wateren voeren en bloemen voor goede doelen verkochten, verrasten onze Zorghelden afgelopen zaterdag met een heerlijke traktatie.

Foto’s Daan van der Heijden en Ricardo Burggraeve

Zaterdag 23 mei werden honderden ijsjes, gesponsord door Garrone Haarlem, uitgedeeld aan de zorghelden van het Spaarne Gasthuis in Haarlem.In grote getallen kwamen de zorghelden van de afdelingen naar beneden voor heerlijk ijs. De COVID-19 patiëntenaanvoer stabiliseert, maar de druk op de normale zorg gaat onverminderd door. Wij willen als luchtvaartpersoneel een blauw hart onder de riem steken van onze zorghelden.”Bron Blauw Helpt Stickeractie: Wat een blije gezichten! Heerlijk ijs van IJssalon Garrone Gelateria mogen uitdelen aan de zorghelden van het Spaarne Gasthuis Haarlem Zuid. De IC’s stromen gelukkig leeg met COVID-19 patiënten. De verpleegkundigen keren terug naar hun originele afdelingen maar het werk is nog lang niet klaar Nu komt de reguliere zorg langzaam op gang maar de wachtlijsten puilen uit. Het zal lang druk blijven. Het luchtvaartpersoneel is trots op onze zorghelden!!!

Dank aan Garrone voor het ijs en Eyecatcher Textieldrukkerij voor de shirts.
#dankaandezorg
Ricardo Burggraeve heeft met andere cockpit-, cabine en bagagemedewerkers deze uitdeelactie kunnen realiseren. Bezoek ook site BLAUW HELPT STICKERACTIE

en…

Reacties