Vita Hypotheekadvies opent nieuwe vestiging in Haarlem

Foto: Vita Hypotheekadvies

Goed nieuws voor alle Haarlemmers die een huis willen kopen of verbouwen, hun hypotheek willen oversluiten of bijvoorbeeld een beleggingspand willen aankopen! Vita Hypotheekadvies heeft bekend gemaakt een vestiging te hebben geopend in Haarlem.

De organisatie is ingetrokken bij Van Engelen Makelaars aan de Nieuwe Gracht 102. Ook bij deze nieuwe vestiging van Vita Hypotheekadvies kunt u terecht voor deskundig en onafhankelijk hypotheekadvies.

Vaak meer mogelijk dan gedacht
Hypotheekadviseur Floris Kaspers is het gezicht van de nieuwe vestiging aan de Nieuwe Gracht: “De huidige hypotheekmarkt biedt vaak meer mogelijkheden dan men denkt. Dit geldt zowel voor woningzoekers die een huis willen kopen als woningbezitters die hun woonlasten willen verlagen of hun huis willen verbouwen. Er is hierdoor behoefte aan deskundig en onafhankelijk advies. Vanuit onze nieuwe vestiging in Haarlem kunnen wij nog meer klanten informeren, adviseren en begeleiden bij hun hypotheekvragen. Wij behandelen hierbij ook complexe vraagstukken over o.a. hypotheken voor ondernemers of het aankopen van een beleggingspand.”

Oriƫntatiegesprek is altijd gratis
“Wij hebben gemerkt dat men vooral behoefte heeft aan duidelijkheid en heldere informatie,” vervolgt Floris. “Wij starten daarom altijd met een gratis en vrijblijvend oriĆ«ntatiegesprek. Hierin worden de huidige situatie en wensen voor de toekomst besproken. Vervolgens kunnen wij de oriĆ«nterende klant direct duidelijkheid geven welke mogelijkheden hierbij passen. Wij vergelijken hiervoor het aanbod van vrijwel alle hypotheekaanbieders in Nederland. Ook leggen wij uit welke stappen hiervoor genomen moeten worden en welke kosten daaraan verbonden zijn. Als de klant het wenst, dan kunnen wij vervolgens direct starten met de aanvraag.”

Over Vita Hypotheekadvies
Vita Hypotheekadvies (www.vitahypotheekadvies.nl) is in 1997 opgericht als Hypotheek Advies Noord Holland en sinds 2019 actief onder de naam Vita Hypotheekadvies. Als onafhankelijk specialist adviseert en bemiddelt Vita Hypotheekadvies in het afsluiten van hypotheken en verzekeringen. De hypotheekadviesketen heeft inmiddels 10 vestigingen in o.a. Haarlem, Amsterdam en Zaandam.

Reacties