Haarlem: 10 gratis workshops voor jong en oud op Wereldmuziekschool

Foto: Charles Duijff

Muziek in je leven maakt een Wereld van verschil! Daarom geeft de Wereldmuziekschool (WMS) in juni, juli en augustus 10 gratis workshops voor jong en oud!

Wellicht denk je dat je zelf nooit een bepaald instrument zou kunnen bespelen… Je denkt dat het ongelooflijk moeilijk is…Maar die droom was en is er altijd: gitaar spelen, keyboards of viool, jazzy improviseren op saxofoon, cello spelen in het Metropole orkest!  Brigitte Kaandorp begeleiden op de Ukelele….Gaan voor een strak ritme op de basgitaar…. Dromen?

Blijf niet dromen…GRIJP DEZE KANS!

De instrumentale workshops zijn op woensdagen, wisselend om 15:00 en 20:00 uur, in het Schalkwijk Theater in Centrum Schalkwijk.

Op 1 juli en 26 augustus zijn er speciaal voor kleuters onder begeleiding (1 persoon) muzikale workshops aan de hand van het prentenboek Moppereend.

In verband met de corona maatregelingen werken we voor alle workshops met inschrijving. Je kunt een plaats reserveren door een mail te sturen naar [email protected]
Voor actuele informatie check je de site, www.wereldmuziekschool.nl/agenda .

De WMS heeft 11 locaties verdeeld over Schalkwijk, Centrum en Noord. Naast gewone muziekles verzorgen ze muziek voor peuters (op 30 locaties) en ouderen (20 locaties).

VEEL SUK6 VAST !! Hieronder saxofonist Dick Remelink: Hij speelde met toetsenist Rick van der Linden in de Nederlandse groep Ekseption. Saxofoon en dwarsfluit. Hij is nog altijd actief in de muziek. Het houd je jong gewoon….

 

 

Reacties