Medewerkers Haarlemse Honkbalweek organiseren Online Honkbalweek 2020

Foto: Pixabay

HAARLEM – Een aantal medewerkers van de Honkbalweek Haarlem is bezig met de voorbereiding van een Online Honkbalweek. Het tweejaarlijkse internationale honkbal evenement is afgelast vanwege corona. Binnen het bestuur is het idee ontstaan om de vaste schare fans tijdens de dagen dat de Honkbalweek gepland stond te trakteren op de Online Honkbalweek 2020.

Honkbalquiz, podcast en sponsoractie voor Baseball against Cancer
Met behulp van een aantal actieve en betrokken medewerkers wordt er van vrijdag 26 juni tot en met 5 juli dagelijks allerlei aan de Honkbalweek gerelateerde content geplaatst op de website en sociale mediakanalen van de Honkbalweek. Te denken valt aan een openingsspeech en eerste bal van het toernooi door voorzitter Guus van Dee vanaf een bijzondere locatie, een honkbal quiz via een livestream, dagelijks een podcast en Leesvoer Online, muziek, leuke winacties, een sponsoractie voor Baseball against Cancer, bijdragen van spelers van het Nederlands team en de KNBSB en hele toffe filmpjes van en met bekenden van de Haarlemse Honkbalweek. De Honkbalweek bereikt met haar verschillende social media kanalen ongeveer 10.000 trouwe volgers in binnenland en buitenland.

Online event-van-10-dagen
Toernooidirecteur Leon Ravestein: ‘Als bestuur vinden we het natuurlijk heel erg jammer dat we de Week hebben moeten afgelasten. Voor onszelf, alle vaste medewerkers maar helemaal voor ons trouwe publiek dat met duizenden tegelijk naar het stadion kwam om te genieten van een mooie pot honkbal, de bijzondere sfeer en alles eromheen. Om ons publiek niet in de kou te laten staan hebben we dit Online event-van-10-dagen bedacht. Gelukkig hebben we in ons medewerkersbestand genoeg enthousiaste vrijwilligers die heel graag hier aan mee wilden werken. Binnen no time is er een online team samengesteld dat meteen aan de slag is gegaan. Ze hebben heel veel leuke dingen bedacht om de Week der Weken niet zomaar voorbij te laten gaan. Ik ben heel erg trots op iedereen die betrokken is bij de Honkbalweek en ben blij dat we voor onze  vaste schare fans iets unieks kunnen neerzetten!’

Honkbalweek te volgen op:
De Online Honkbalweek 2020 start op vrijdag 26 juni om 17 uur en duurt tot zondag 5 juli tot 19 uur. Dagelijks te volgen via de website, Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen