Op avontuur door Haarlem met een van de stadsgidsen

Foto: Haarlem Marketing

Vanaf 3 juli is het mogelijk om met een VVV-stadsgids mee te gaan op ontdekking in Haarlem. Na en naast de virtuele tours staan de gidsen elke vrijdag en zaterdag om 14.00 weer ‘live’ klaar om met kleine groepen van maximaal 9 personen een informatieve wandeling van anderhalf uur te maken door het centrum van de Muggenstad.

Leer iets over de geschiedenis, luister naar de sappige anekdote die bij een gebouw of persoon hoort en ontdek een plek die u nog niet kent. Het is allemaal mogelijk als je met één van de gidsen op pad gaat. De gidsen zullen waar mogelijk de meer rustige straten en pleinen opzoeken, ook met het oog op de 1,5 meter-regel.

De rondgang duurt anderhalf uur en kost € 9,50 per persoon. Reserveren is verplicht en kan via het formulier op de website visithaarlem.com, per telefoon 023 – 5317325 of aan de balie van het VVV-kantoor. Boek nu, het aantal plaatsen is beperkt!

Wilt u met uw bedrijf of familie weten wat een houten Haarlemmer is of er achter komen waar de naam Jopenkerk vandaan komt? Naast de wekelijkse wandelingen is het ook mogelijk om op een andere dag en/of ander tijdstip een gids in te huren,  ook hier geldt een max. van 9 personen per gids. Nadere info via de bovengenoemde kanalen.

Reacties