SportSupport Zomertour draait op volle toeren

Foto: Renata Jansen Fotografie

Onder het motto ‘De SportSupport Zomertour komt naar je toe deze zomer!’ kunnen veel kinderen in de regio Haarlem zich tijdens deze vakantie kostelijk vermaken met allerlei sportieve activiteiten in de eigen buurt onder begeleiding van de buurtsportcoaches van SportSupport.

Ondanks het weer, dat nu en dan niet echt meewerkt, waren er in de afgelopen weken toch veel kinderen te vinden bij de activiteiten van SportSupport. Zo kwamen vorige week in Schalkwijk ruim 80 kinderen op het schoolplein van de Don Bosco om zich sportief uit te leven.De hele zomervakantie organiseert SportSupport verschillende activiteiten, elke dag in een ander stadsdeel. Thuisblijven is hierdoor nog nooit zo leuk geweest! De komende weken staan skeeleren, ultimate frisbeeën, voetballen en natuurlijk bij mooi weer een water gevechten op de planning. De activiteit is gratis voor kinderen van 6 t/m 13 jaar, aanmelden is niet nodig.De SportSupport Zomertour staat op de volgende plekken en dagen:

  • Maandag 27 juli, 3, 10 augustus, Nelson Mandelapark, Haarlem-Noord
  • Dinsdag 4 augustus schoolplein Don Bosco en dinsdag 28 juli en 11 augustus schoolplein De Wadden Molenwijk, Haarlem-Schalkwijk
  • Woensdag 29 juli, 5, 12 augustus  DSK, Haarlem-Oost (Jac. van Looystraat)
  • Donderdag 23, 30 juli, 6, 13 augustus, De Tulp, Haarlem-Centrum (Voortingplantsoen)

Reacties