Hartekamp Groep gaat verhuizen

Foto: Wim Meijer Fotografie

De ondersteunende diensten en de raad van bestuur van de Hartekamp Groep, die nu gevestigd zijn aan de Delftlaan in Haarlem, verhuizen naar de Zadelmakerstraat 150 in Velserbroek.

Donderdag 30 juli tekenden Michel Schapers (Manager Huisvesting & Facilitair) en Marlijn Lenselink (bestuurder) het nieuwe huurcontract.

Het halfronde gebouw aan de Zadelmakerstraat is eigendom van BK ingenieurs. Zij hebben hun kantoor op de 3 e verdieping. De Hartekamp Groep huurt de 1 ste en 2 de verdieping en gaat gedeeld gebruik maken van de begane grond. Op de begane grond komen de poliklinische spreekkamers die nu op de Delftlaan zitten.

Een reden om te verhuizen is dat het pand in Velserbroek moderner en energiezuiniger is dan het huidige gebouw. Het gebouw heeft energielabel A. Een tweede belangrijke reden is dat in het nieuwe pand activiteiten voor cliënten mogelijk zijn. Het plan is om de brasserie en de receptie door cliënten te bemannen. Het wordt naast een werkruimte ook een ontmoetingsruimte voor medewerkers en cliënten.

De komende maanden wordt de verhuizing voorbereid. Uiterlijk 1 februari 2021 werken alle ongeveer 100 medewerkers in Velserbroek.

Reacties