Kringloopwarenhuizen Snuffelmug ook op zaterdag weer open

Foto: Snuffelmug

De Snuffelmug kringloopwarenhuizen in Haarlem en Heemstede zijn vanaf zaterdag 22 augustus ook weer op alle zaterdagen open.

Na een sluitingsperiode in het voorjaar was Snuffelmug al vele weken op door-de-weekse dagen open. Nu volgt ook de zaterdag als openingsdag van 10.00 tot 17.00 uur. Het inleveren van gebruikte spullen is mogelijk van 10.00 tot 16.30 uur. Wel moet de persoon die komt inleveren zijn of haar spullen zelf uit de auto halen.

Voor de kringloopwarenhuizen gelden natuurlijk Corona spelregels, waaronder natuurlijk ook het 1,5 meter afstand houden tot andere personen (klanten en medewerkers).

Snuffelmug is een regionaal kringloopwarenhuis met vestigingen in Haarlem (Surinameweg 9-B) en Heemstede (Cruquiusweg 37-A). Het warenhuis combineert hergebruik van goederen met sociale werkgelegenheid. Er werken 170 mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Snuffelmug staat bekend om het brede assortiment goederen en om de doorlopende nieuwe aanvoer van goederen. Meer informatie op www.snuffelmug.nl en www.facebook.com/snuffelmug.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen