Kom kennismaken met Pickleball

Foto: SportSupport

Sinds een paar jaar kan er ook in Haarlem gepickleballt worden. Deze uit de USA overgewaaide sporthit is de hele wereld aan het veroveren.

Het leuke aan Pickleball is dat iedereen de basis al snel onder de knie heeft én dat de sport geschikt is voor alle leeftijden.

Pickleball wordt gespeeld met een lichte bal en zogenaamde paddle. Omdat het veld klein en het spelmateriaal zo licht is, kan de sport tot op hoge leeftijd en ook met bepaalde blessures gespeeld worden. Pickleball Haarlem biedt op donderdag 17 en zondag 20 september gratis clinics aan voor iedereen vanaf 16 jaar. Een clinic duurt 30 minuten. Vooraf opgeven hoeft niet, mag wel. Na de proefles kunnen deelnemers gebruik maken van een speciale aanbieding: 5x spelen voor slechts  € 12,50!

Donderdag 17 september van 19:30 uur tot 21:30 uur buiten (bij slecht weer binnen vanaf 20:30 uur). Zondag 20 september van 15:00 tot 17:30 uur binnen.

Adres: Sportpark van der Geest bij TV-Kontakt, Piet Voskuilenstraat 1, Haarlem, achter zwembad de Planeet. Een andere keer meespelen? Iedereen is altijd van harte welkom. Kijk op de website (klik hieronder op HOME) voor de speeltijden of stuur een berichtje naar Pickleball Haarlem & Sport Support, Bernadette Snijders Blok, 06 – 107 44 819, [email protected]

Home

 

 

Reacties