Uitbehandeld bij een therapeut? Sport door! bij SV Olympia, ook walking voetbal

Foto: Google Maps

Uitbehandeld bij een therapeut en is het reguliere sportaanbod nog een stapje te ver? Kom naar het fitnessuurtje bij SV Olympia.

In een klein groepje, onder begeleiding van een fitnessinstructeur, worden er een reeks aan beweegoefeningen gedaan. Na afloop is er tijd voor koffie en thee in de kantine.

Iedere woensdag van 10:00 tot 11:00 uur in de fitnessruimte van SV Olympia: Henk van Turnhoutpad 1, Haarlem. De kosten zijn €2,50 per keer. Haarlem Pashouders mogen gratis meedoen. Aanmelden en/of informatie bij Lucia Grooff van SportSupport: 023 – 303 72 38 of mail: [email protected] of Dennis van der Snoek van SportSupport:  023 303 72 56 of mail: [email protected]

Recreatief walking voetbal weer gestart!

Iedere woensdagochtend wordt er weer lekker buiten een balletje getrapt onder leiding van een
gediplomeerde trainer van 10:00 – 11:00 uur op de velden van SV Olympia , Henk van Turnhoutpad 1.

Op een recreatieve en vooral gezellige manier worden er trainingsoefeningen gedaan en als afsluiting wordt er een natuurlijk een potje gespeeld, wandelend of op een laag tempo, iedereen op zijn niveau. Na de training is er tijd voor koffie of thee in de kantine. Iedereen is welkom (mannen en vrouwen) om een paar keer vrijblijvend mee te trainen. Kom op woensdag om 09:45 uur naar de kantine van Olympia en vraag naar trainer Joost.

Voor meer informatie? Bel Lucia Grooff: 023 303 72 38 of mail: [email protected]

 

Reacties