Gerard Koelewijn wint de Haarlemse Ondernemers Prijs 2020

Gerard Koelewijn met rechts juryvoorzitter Masha Vos
Gerard Koelewijn met rechts juryvoorzitter Masha Vos
Foto: Adam van Noort

Gerard Koelewijn heeft de Haarlemse Ondernemers Pijs 2020 gewonnen. De ondernemersvakjury koos de 42-jarige ondernemer van Easypers tijdens de finale-avond in Hotel Haarlem.

Zijn authentieke ondernemerschap  en de combinatie van ouderwets vakmanschap met een neus voor markt- en branche-ontwikkelingen waren voor de jury doorslaggevend. Zijn gedreven betrokkenheid bij een landelijk proefproject Urban mining (dus het herwinnen van grondstoffen uit producten) maakt dat hij in de branche voorop wil lopen en ook loopt. Zijn bedrijf Easypers is een houtbewerkings- en verduurzamingsbedrijf. Easypers bewerkt en beplakt plaatmateriaal voor de interieurbouw en het bedrijf renoveert binnendeuren.

Gerard Koelewijn is tien jaar de ondernemer van het bedrijf. Hij had in de zevende wedstrijd om de Haarlemse Ondernemers Prijs geduchte concurrentie van twee andere finalisten: Marijke Mul van Marijke Mul Goudsmid en Veerle Focke van communicatiebureau La Plume Media. Ook zij zijn in hun juryrapporten door de jury gekenschetst als topondernemers waar Haarlem heel trots op kan zijn.

Haarlemse Ondernemers Prijs
De Haarlemse Ondernemers Prijs richt zich op de persoonlijke kwaliteiten van de ondernemers. Het doel is om ondernemers, ondernemerschap en Haarlem als ondernemers-stad in de picture te plaatsen. De zevende editie kende door Corona de nodige hindernissen, maar uiteindelijk kan worden teruggekeken op een mooie wedstrijd en een spannende finale-avond.

Terugkijken
De finale-avond is livestream uitgezonden en is terug te kijken via YouTube. De wedstrijd wordt ondersteund door een grote groep vooraanstaande bedrijven en ondernemersnetwerken. Meer informatie op de website: www.haarlemseondernemersprijs.nl. .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen