Detectives gezocht in Haarlem !!

Foto: Poster Speurtocht

Veel gezinnen en opa’s en oma’s hebben het moeilijk in deze corona tijden: 24/7 thuis, met drukke kinderen die standaard te veel achter de Ipad time zitten. In het geval van de opa’s en oma’s ligt de eenzaamheid op de loer nu bezoek en oppassen gevaarlijke activiteiten zijn geworden.

Daar is een geweldig idee voor bedacht!

Veilig event: De stadsspeurtocht

We vieren de opening van de ‘week voor de eenzaamheid’ door een veilig event voor kinderen en hun opa’s en oma’s te organiseren: “De stadsspeurtocht naar het Haarlemse hondje Tommy!” Het idee is dat kinderen samen met hun opa’s en oma’s op facetime de speurtocht in hun eigen wijk op te lossen. Onderweg overleggen ze via videoverbinding hoe je het beste de opdrachten kan doen.

Alle mensen uit Haarlem samen in actie tegen eenzaamheid in crisistijden. De traditionele herfstvakantie gaat er dit jaar immers anders aan toe. Geen buitenlandse avonturen en gezellige feestjes samen.

Tip van de sluier….

Tommy het hondje is gisteravond voor het laatst gezien in de buurt van het park in Haarlem. Het is een merk hondje met een rode halsband met een hartje erop. Hij is ongevaarlijk en is te herkennen aan een zwarte vlek bij zijn oortje.

Ga dit weekend in de binnenstad naar hem op zoek en win!

SNEL NAAR DE WEBSITE voor meer aanwijzingen en informatie. https://nannynina.nl/blog/speurtocht-voor-opas-en-omas-in-haarlem

 

 

Reacties