Uw lokale horeca-ondernemer blijft goed voor u zorgen: Geniet van heerlijke maaltijden thuis!

Foto: Charles Duijff/Pixabay

De horeca wordt opnieuw hard getroffen door de coronamaatregelen. Toen de eerste coronagolf ons trof gingen vele horecaondernemers direct over op de mogelijkheid maaltijden bij hen af te halen, of te laten bezorgen.

De redactie van de lokale site van Nieuws.nl verwacht dat dit ook nu weer snel wordt opgepakt en wil daarbij de betreffende horecaondernemers van harte steunen met het bekendmaken van hetgeen hun keuken biedt, en de afhaal- en bezorgservice waarvan cliënten gebruik kunnen maken.

Horecaondernemers:

Stuur ons een mailbericht naar [email protected], waarin u het volgende kenbaar maakt:

-Naam van uw café en/of restaurant
-Introtekst over hetgeen u biedt, de afhaal/bezorg-mogelijkheden, aangevuld met uw eventuele logo en uw website-adres. Dat mag ook een Facebook account zijn.

Wij zorgen vervolgens dat uw gegevens in dit geval gratis in een reclame-artikel op Nieuws.nl worden opgenomen.

Fijnproevers:

Nu we veel thuis moeten doorbrengen is culinaire gezelligheid absoluut een must. Ik twijfel niet aan uw persoonlijke kookkwaliteiten, maar dit is toch bij uitstek een periode waarin u en uw geliefden verdienen regelmatig culinair te worden verwend. Wees uitgekookt, zou ik bijna willen zeggen. Dankzij een verscheidenheid aan enthousiaste chef-koks in de buurt én daardoor een nog grotere verscheidenheid aan gerechten kunt u bijna niet langer meer wachten. Zo leert u de diverse lokale keukens goed kennen!

Wat bovendien een geweldig gevoel geeft, is dat u dankzij het bestellen van uw thuismaaltijd een hard werkende horecaondernemer en alle betrokken medewerkers een hart onder de riem steekt. Ze hebben u echt nodig in deze moeilijke tijd!

Binnenkort:

Binnenkort dus een overzicht met adressen als het aan Nieuws.nl ligt. Doet u allemaal mee?

TOT GAUW en BLIJF GEZOND!

 

 

 

Reacties

Cookieinstellingen