Zoek mee naar Sally; Maincoon uit Dronten zwerft door Haarlem… maar waar?

Foto: Aangeleverd

Een paar daagje logeren is niet alleen aan mensen voorbehouden. Soms mag een kat er ook even tussenuit, al is het alleen al omdat het baasje even op pad gaat en die er dan voor heeft gezorgd dat er ook voor het geliefde huisdier goed wordt gezorgd.

Voor José uit Dronten is dit echter op een drama  uitgelopen. Nadat zij  haar Maincoon ‘Sally’ een paar daagjes ter logeren had ondergebracht in de omgeving van het Kleefplantsoen in Haarlem, ontsnapte Sally vanaf het logeeradres.Hieronder het verhaal van José:

Wij komen zelf uit Dronten Flevoland 1.5 uur rijden van Haarlem. Wij hadden/hebben een Maincoon die 1 okt een paar dagen in Haarlem logeerde omgeving Kleefkwartier.

Toen wij onze kat: Sally weer op gingen halen. Is zij ontsnapt uit de handen van het logeeradres. Paniek, want de Sally kent daar haar omgeving niet. We zijn uren aan het zoeken gegaan. Maar Sally was op de vlucht en spoorloos. We namen het besluit direct instanties op de hoogte te stellen zoals Amivedi, de dierenambulance, buurtapp, facebook, marktplaats. Wij gingen met verdriet, zonder onze Sally 1.5 uur terugrijden naar Dronten. Het enige wat we konden doen is afwachten. De dagen kropen voorbij. Het enige wat in je hoofd speelt is: Sally,… “waar ben je nu toch!!

De week erop besloot ik weer naar Haarlem te reizen en nu ook echt in de buurt van huis tot huis aan te bellen en met foto mijn verhaal te doen. Dit keer had ik geluk, ik hoorde dat ze gezien was en vol vreugde ging ik de buurt af. Gelukkig een teken van leven. Maar tot echte resultaten mocht het niet komen. De mensen uit de buurt waren vriendelijk en houden het in de gaten. Maar Sally kan al wel door heel Haarlem zwerven. Het is haar eigen omgeving niet.

Daarom aub een oproep via heel Haarlem: HELP AUB!! Wie heeft Sally gezien en wil haar binnenhalen en de dierenambulance bellen. Ze word zo gemist en de omgeving Haarlem kent ze niet, ze zal verward en hongerig zijn.

Ik hoop dat Sally binnenkort weer heerlijk in haar eigen huisje op de bank zal liggen.

Heeft U Sally gezien? Bel direct de Dierenambulance. Zij komen haar zeker ophalen. 

Reacties