Haarlem krijgt zijn eigen Speelkleed! Ook Circuit Zandvoort als speelkleed uitgebracht

Foto: City-Play

HAARLEM – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Haarlem kennen? Die gaat natuurlijk spelen met het speelkleed van zijn eigen stad Haarlem!

Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Haarlem op de kaart gezet door het bedrijf City-Play! Een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Haarlem.  Een ideale manier voor kinderen om spelenderwijs de hotspots van Haarlem te leren kennen.

Spelen in de natuurspeeltuin, racen langs de Stadsschouwburg en hierna een bezoek brengen aan het kindercafe. Hierna via het Teylermuseum naar de Hilbrandfonteinklimbos en afsluiten bij het Stadsstrand. Het kan allemaal op het speelkleed van Haarlem.

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. De eerste speelkleden van Haarlem zijn al als pre-order te bestellen op: https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-haarlem/ Zolang de voorraad strekt, want het moet een uniek item blijven!

Het speelkleed is 115 x 175 cm groot, heeft een anti-slip onderzijde en is zacht van boven, makkelijk schoon te houden en het materiaal is recyclebaar. Ben je niet tevreden, dan mag je gewoon gratis retourneren. City-Play is erkend door Trusted Shops, waardoor je verzekerd bent van een veilige en betrouwbare aankoop.

Ook circuit van Zandvoort
Naast het speelkleed van Haarlem en andere grote steden in Nederland en België is er ook een speelkleed van het Circuit van Zandvoort.Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

De pre-order kosten van dit speelkleed zijn € 44,95. De oplage is beperkt dus wil je zeker zijn van een aankoop, bestel deze dan direct op https://www.speelkleed.nl/alle-speelkleden/speelkleed-haarlem/

Het speelkleed word begin 2021 geleverd.

Reacties