Hørspel uit het Høge Nørden in Het Badhuis Haarlem

Foto: tgLAVA

Op 18, 19, 20, 21 & 22 december brengt tgLAVA in Het Badhuis in Haarlem het live-hoorspel Hørspel uit het Høge Nørden, een familievoorstelling van 50 minuten.

Een klein publiek is aanwezig bij “The Making of” een hoorspel voor de hele familie. Van 18 t/m 22 december wordt de voorstelling meerdere keren gespeeld voor max 25 personen in het Badhuis. Om 14, 16.30 en 19.30 uur

Agneta, Frida en Pia maken elke kerstvakantie een voorstelling tussen de schuifdeuren voor familie en vrienden. Maar dit jaar wordt dat een beetje lastig, want iedereen zit in quarantaine en Kerstmis mag slechts gevierd worden in kleine kring. Ze besluiten een hoorspel te maken dat iedereen kan beluisteren. Maar van welk verhaal en met welke spullen? Welke geluiden kunnen ze wel en welke niet maken, hoeveel verschillende stemmen zijn er nodig? Ze moeten het doen met de spullen die voor handen zijn op de zolderkamer en met elkaar. En oh ja, hun nieuwe buurmeisje Ulla moet ook meedoen van hun moeders.

Hørspel uit het Høge Nørden wordt een doldwaze, razendsnelle en bomvolle hoorspel-voorstelling met veel geluid en hier en daar een valse noot.

  • Script & Spel : Liesbeth Rood, Jiske Gunkel, Marije Scheerder en Rian Gerritsen
  • Locatie: Badhuis Leidsebuurt * Leidseplein 49 * Haarlem
  • Tickets: www.tglava.nl, €10,00 (volw.), €  7,50 (kind.), €32,50 familieticket (2 volw & 2 Kind)

Reacties