Haarlem: Online kerstbingo als alternatieve kerstborrel

Foto: Beaversisters, aangeleverd

Omdat het in deze tijden niet mogelijk is om een kerstborrel te hebben is er een speciale Kerstbingo Online met de Beaversisters. Tijdens deze kerstspecial krijg je de gelegenheid om je favoriete kerstplaat mee te zingen en te dansen, met een drankje ernaast en een bingokaart voor je.

Toch nog een kerstborrel en alles zo veilig mogelijk. En deze kerstspecial heeft voor iedereen prijs.

In Kerstbingo Online met de Beaversisters trekken dragqueens Miss Multiple Joyce (Alexander van der Doorn) en Lucinda St. John (Hans Goes) weer de bingoballen en geven ze fantastische prijzen weg. Natuurlijk wordt er even stil gestaan bij de grootste kersthits van de afgelopen jaren. Omdat er dit jaar, vanwege alle maatregelen om verspreiding van het virus te voorkomen, geen kerstborrels en theatervoorstellingen zijn, bedachten de ‘dames’ deze Kerstbingo.

Kerstspecial

“Zolang je ballen hebt is er hoop. Kerstballen, bedoel ik dan! En dat is dan ook het thema van onze bingo aan het eind van het jaar. Zo prettig is dit jaar niet verlopen voor ons allemaal. Daarom willen wij de deelnemers een kerstster onder de riem steken in plaats van een hart. Alles met een vette knipoog!” aldus organisator Alexander van der Doorn, die al voor het vijfde jaar in de huid van dragqueen Miss Multiple Joyce kruipt. “Het lieve karakter is ontstaan in een theaterstuk, Four Drags and a Funeral, en door Corona hebben we de hele tournee afgezegd. Maar toch wilden we iets door voor de mensen thuis, daarom hebben we deze Kerstspecial bedacht. Via Zoom komen we met de bingo bij de mensen thuis en geven we een heerlijk kerstfeestje.”

Overnachting en diner in Chateau Marqeutte

De show begint om 20.00 uur en duurt ongeveer twee uur. Miss Multiple Joyce is de host en ontvangt de deelnemers bij haar thuis en iedereen ziet haar via het eigen beeldscherm. Lucinda St. John draait de ballen en verzorgt op ludieke wijze een verrassende tombola. “Hoe dat gaat, verklappen we nog even niet, dat is nog geheim. Wat ook leuk is, is dat de deelnemers vanachter hun computer thuis met elkaar chatten en nieuwe vrienden maken. Het is dus eigenlijk net alsof je uit bent, haha. Wat we wel mogen verklappen is, dat er voor iedereen na afloop een prijs is. Maar vooral dat we een mooie hoofdprijs hebben: een diner en overnachting voor twee personen in Chateau Hotel Marquette in Heemskerk. Dat wil toch iedereen,” lacht Alexander.

De Kerstbingo Online met de Beaversisters is op 18 december om 20.00 live te volgen via Zoom. De link en de bingokaarten ontvang je na het aanschaffen van de bingokaarten via www.fourdragsandafuneral.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen