Zangeres Laura Drontmann steekt nabestaanden hart onder de riem met nieuw Kerstlied

Foto: NH NIEUWS screenshot video

HAARLEM – ‘Altijd bij me’ is een nieuw kerstlied van de Haarlemse zangeres Laura Drontmann. Het nummer vraagt aandacht voor het werk van de Aalsmeerse stichting Living Memories. Zij maken videoportretten van ongeneeslijk zieke kinderen. “Eerst kon ik niet naar het filmpje kijken, maar nu is het zo’n dierbaar beeld uit het leven van ons kindje” zegt de moeder van Guusje die in september overleed.

Bron NH Nieuws;

Zangeres Laura Drontmann maakte het zelf van dichtbij mee. Haar nichtje Guusje leed aan een zeldzame ongeneeslijke ziekte. Haar ouders lieten vorig jaar een videoportret maken door de stichting. September dit jaar overleed de driejarige Guusje. “Toen het filmpje gemaakt was hebben we het ver weg gestopt”, vertelt moeder Laura Heeren uit Amsterdam “Toen Guusje net overleden was konden we er niet naar kijken maar nu is het heel waardevol voor ons. Het geeft zo’n mooi beeld van hoe Guusje was”.

Zangers Laura kwam in contact met Living Memories omdat ze eerder al een liedje voor Guusje had gemaakt dat gebruikt was bij het videoportret van haar nichtje. “Ik ben toen benaderd door de stichting of ik een lied wilde maken over hun werk”, vertelt Laura.

Ik heb bij het gezin van mijn nichtje ervaren hoe belangrijk het werk van de stichting Living Memories is. Zeker in deze tijden rond Kerst waarin het gemis gevoeld wordt. Guusjes moeder beaamt dit. “In de donkere dagen rond Kerst en omdat het onmogelijk is om veel contact te hebben met anderen in deze coronatijd, is het fijn om de video van Guusje te kunnen delen. Dat doen we dan ook met familie, goede vrienden en verplegers die we hier over de vloer hebben gehad. En dat is ook heel belangrijk voor ons”.

Het nummer “Altijd bij me”van Laura Drontmann is te beluisteren via Spotify en Apple music.

Zie diverse video’s op de site van mediapartner NH NIEUWS

 

Reacties