Haarlem krijgt zijn eigen Speelkleed: spelenderwijs alle hotspots van Haarlem leren kennen.

Foto: Wim Meijer Fotografie

HAARLEM – Hoe leert jouw kind, kleinkind, neefje of nichtje zijn stad Haarlem kennen? Dat kan nu heel goed met het speelkleed van zijn eigen stad Haarlem! Na een succesvolle lancering van diverse speelkleden is nu ook Haarlem op de kaart gezet door het bedrijf City-Play! Een leuk, leerzaam en herkenbaar speelkleed met meer dan 25 iconen en de kleinste details uit Haarlem.

Spelenderwijs alle hotspots van Haarlem leren kennen
Spelen in de natuurspeeltuin, racen langs de Stadsschouwburg en hierna een bezoek brengen aan het kindercafé. Hierna via het Teylers Museum naar de Hilbrandfonteinklimbos en afsluiten bij het Stadsstrand. Het kan allemaal op het speelkleed van Haarlem.

Met alle iconen van de stad is het een informatief, maar ook superleuk speelkleed. Leerzaam voor de kids en herkenbaar voor de ouderen. Het speelkleed heeft een formaat van 115 x 175 cm .

Andere steden, en ook Circuit Zandvoort
Naast het speelkleed van Haarlem en andere grote steden in Nederland en België is er ook een speelkleed van het Circuit van Zandvoort.

Lokaal goed doel
Van ieder kleed wordt er per stad een lokaal doel gesteund. Er gaat €1,- per kleed naar het goede doel, veelal het (kinder)ziekenhuis van de stad. “Het is leuk en fijn om een glimlach op een kind zijn gezicht te kunnen toveren, daar krijgt ons team voldoening van”, aldus Roy Verduyn, mede-eigenaar van City-Play.

De kosten van dit speelkleed zijn € 49,95 en is te bestellen als pre-order via [email protected] (www.speelkleed.nl).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen