Zanger Sven Davis presenteert sprankelende online talkshow

Foto: Duijff Media

Sven Davis heeft geheel corona-proef zijn eerste online talkshow geproduceerd, én gepresenteerd. ‘Geproduceerd’ in de breedste zin van het woord! Hij presenteerde en interviewde, hij was redacteur, maakte zelf het programma-decor, zorgde voor de juiste camera instellingen en belichting, en deed de montage (editing) van het geheel.

De eerste aflevering

In de eerste aflevering praat Sven met de Haarlemse muzikanten Camilla Alfieri en Bas Pfaff over hun passie en natuurlijk de covid 19 ellende, Sven interviewt twee Haarlemse horeca-ondernemers Sarah Hawkin (Bij Babette) en Joost van Rijmenam (Stiels Live Muziekcafe) Daarnaast zijn in deze eerste aflevering te gast de Drag Queens Obesia Grandé. Magica Wonders en Rose Hill (hieronder) De youtube-link naar deze eerste talkshow treft u onderaan dit artikel.Over Sven

Sven (28 jr) koos ‘Davis’ als artiestennaam, met name vanwege zijn zangcarrière. Zijn achternaam is Duijff en die naam suggereert natuurlijk onmiddellijk een groot aantal vlieguren. Niets is minder waar, want Sven was eerder steward bij Transavia en op dit moment nog Senior Cabin Attendant bij KLM Royal Dutch Airlines. In mei 2021 wordt hij ambulance-chauffeur in Amsterdam. Iets totaal anders, maar ook zeker een grote passie van Sven. Sven is ook al jaren actief als EHBO-vrijwilliger.

Daarnaast heeft Sven zijn eigen media-bedrijf Duijff Media. Hij ontwerpt logo’s, flyers, posters tot volledige websites, verzorgt huisstijl en uitgebreide vormgeving. Zowel drukwerk op papier als het persen van kleding. Ook webhosting maakt deel uit van zijn onderneming.

Zanger

Sven werd geboren in Velsen. Hij woonde eerder in Velserbroek en Haarlem en sinds kort in Heemstede. Sven zingt al sinds zijn vroege jeugd en leerde bovendien autodidact een aantal instrumenten bespelen, waaronder keyboards, saxofoon, gitaar en viool.

Borsato Expirience 

Sven zingt binnenkort live in de Borsato Expirience. Klik op HOME en bekijk en beluister een fragment van deze geweldige band….

Home

Met deze 9-koppige band stond al eerder een concert gepland in de Meerse in Hoofddorp. Door corona is dit concert verzet naar september 2021

Hieronder de eerste aflevering van de Talkshow

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen