2 horecaondernemers en 2 muzikanten, opgeteld 4 Haarlemmers, over hun covid ’19’ nachtmerries

Foto:

Zondag 15 maart 2020 om 18:00 uur sloot de horeca in Nederland voor het eerst volledig alle deuren. Alweer bijna een jaar geleden dus. 1 juni van dat zelfde rampjaar om 12:00 uur mocht de horeca weer een paar maanden open. Vanaf 14 oktober 2020 keerde de lockdown terug nadat de coronabesmettingen weer aanzienlijk waren opgelopen. Horeca en winkels dicht en minder mensen op visite thuis.

Voor ons allemaal een nachtmerrie en menigeen heeft sinds maart 2020 van betreft covid 19 wellicht meer dan 19 covid nachtmerries gehad over hun bestaanszekerheid, de angst om zelf ziek te worden en niet in de laatste plaats vanwege de angst iemand te verliezen die het virus al doormaakt of doormaakte. Tal van ondernemers strijden voor hun medewerkers en voor hun bedrijf. Sommigen profiteren juist van de coronasituatie en ervaren ‘AH’ dat is kassa!  Inderdaad, grote ondernemingen als supermarkten en internetwinkels en bijvoorbeeld ook post- en koeriersbedrijven die de bestelde goederen bezorgen. Die kregen het drukker dan ooit!

Sarah Hawkin en Joost van Rijmenam

Twee Haarlemse horecaondernemers waren recent te gast in een online talkshow van zanger en presentator Sven Davis en vertelden hun verhaal over hun ‘overlevingsstrijd’, die nog altijd voortduurt. Wanneer u onderaan dit artikel in de video van deze talkshow afstemt op ca. 19 minuten na aanvang, kunt u luisteren naar Sarah Hawkin (Tearoom ‘Bij Babette’) en Joost van Rijmenam (Stiels Live Muziekcafe)  Zij vertellen uitgebreid over hun zorgen, ervaringen met het ondersteuningsbeleid van het kabinet, en over hun niet aflatende ondernemerspassie.

Camilla Alfieri en Bas Pfaff

Twee Haarlemse  rasmuzikanten vertellen over hun werkloosheid door corona en hun zoektocht naar alternatieven om in het levensonderhoud te voorzien. Zo kon Camilla -een uitstekende zangeres-  gelukkig ook haar talent als ‘Voice Over’ presenteren. Net als iedere musicus of artiest missen beiden de live optredens voor publiek het meest. Ze vertellen er alles over in de eerste 19 minuten van de talkshow. Aan het eind van de video treden ze bovendien voor u op. (Hieronder Bas en Camilla)Hieronder de talkshowvideo en enkele links naar relevante websites

Klik op HOME voor een bezoek Bij Babette

Home

Klik op Goe Nieuws voor een bezoek aan de website van Stiels

Goed nieuws!

PROMO Sven Davis met korte fragmenten van drie nummers

Blijf gezond allemaal!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen