Vaccinatielocatie Kennemer Sportcenter Haarlem aanstaande vrijdag open; definitieve priklocatie IJmuiden bekend

Foto: Wim Meijer Fotografie

IJMOND – De GGD bereidt zich voor om vanaf mei anderhalf miljoen vaccinaties per week te zetten. Het aantal priklocaties zal flink worden uitgebreid, ook IJmuiden en Uitgeest krijgen er een.

(bron: NH Nieuws / GGD)

De locatie in IJmuiden is inmiddels bekend. Deze komt bij het tenniscentrum aan de Dokweg. De definitieve plek van de vaccinatie locatie in Uitgeest is nog niet bekend, dit hangt af van de vergunningen, aldus de GGD.

Vaccinatiecentrum IJmuiden (foto: Wim Meijer Fotografie)

Volgende week maandag (15 maart) opent de priklocatie in Beverwijk haar deuren, deze komt op parkeerterrein P0 van De Bazaar. Voor IJmuiden en Uitgeest verwachten ze begin april open te kunnen.

Vaccinatielocatie biji de Bazaar in Beverwijk (foto: Wim Meijer Fotografie)

Locatie Haarlem vrijdag open
Ook in de rest van de regio Kennemerland komen er twee vaccinatie locaties bij. In Haarlem opent aanstaande vrijdag een locatie in het Kennemer sportcenter.

De priklocatie in Zandvoort gaat op 29 maart open, dit wordt een mobiele locatie op het braakliggende terrein naast Tolweg 10.

Klik HIER voor de video van mediapartner NH Nieuws over de voorbereidingen bij de nieuwe vaccinatielocatie naast het Kennemer sportcenter.

Reacties