Ernstige malaise door schulden: Sven Davis in gesprek met budgetcoach Petra Demmers

Foto: Duijff Media

Uit onderzoek van het Nibud (Het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting) blijkt dat maar liefst één op de drie huishoudens een betalingsachterstand heeft.

Uit onderzoek van het CBS in 2020 blijkt dat meer dan een miljoen mensen te maken hebben met problematische schulden. Ten gevolge van de coronapandemie moeten steeds meer mensen geld lenen.

Bron Iustus Advies:

Het hebben van schulden beperkt zich niet alleen maar tot de financiën. Schulden hebben een grote invloed op uw hele leven. Dat uit zich in psychische, maatschappelijke, sociale en/of gezondheidsproblemen.
Vaak is het een opeenstapeling van al deze factoren en weet u niet (meer) waar u moet beginnen. U staat ermee op en u gaat ermee naar bed zonder dat er een gerichte en goede oplossing in zicht komt.

Sven Davis in gesprek met Petra Demmers 

Petra Demmers uit IJmuiden heeft zelf te maken gehad met schuldenproblematiek en besloot haar ervaring  in te zetten om mensen te helpen. Ervaring die heeft geleid tot de nodige kennis op het gebied van schuldenproblematiek. Petra vulde die kennis aan met een gedegen HBO-opleiding Schuldhulpverlening.

Bekijk onderstaand filmpje waarin het interview dat zanger-presentator Sven Davis had met Petra Demmers over deze problematiek, en vooral ook over hoe zij mensen kan helpen met schuldproblemen. Petra is ook gecertificeerd budgetcoach!  Onderaan dit artikel staat de link naar de website van Petra Demmers.

KLIK HIER VOOR

Website Iustusadvies, Petra Demmers

Reacties