Help Speeltuin Ramplaankwartier!

Foto: Charles Duijff / logo speeltuin

Midden in het Ramplaankwartier in Haarlem, bevindt zich een super leuke speeltuin. Een heerlijke plek voor jong en oud. Het is zó belangrijk voor iedere woonwijk, een functionele speeltuin voor de jeugd. Bewegen, lekker ravotten, vrienden maken (ook tussen ouders), en bovenal genieten van veilige speeltoestellen.

De speeltuin is echter dringend aan renovatie toe. Verderop treft u een ontwerp-afbeelding van de nieuw in te richten speeltuin: een veilige- en moderne kinder- én ouder-ontmoetingsplaats. Ik ontdekte zelfs een terras en een picknicktafel!

De redactie van Haarlem.nieuws.nl steunt de ouders en kids van het Ramplaankwartier dan ook van harte!  In alle opzichten een zonnige wijk!

Hoog tijd dus voor actie!

Draagt u de speeltuin een warm hart toe en kunt u wat missen, doe dan een donatie op deze website! https://steunactie.nl/actie/vernieuwing-speeltuin-ramplaankwartier Hopelijk halen we ons doelbedrag en kunnen we een speeltuin realiseren waar zowel kinderen naar hartenlust kunnen spelen als ook de oudere generatie aan sociale en culturele activiteiten kan deelnemen.

Wij hopen met alle donaties minimaal één mooi speeltoestel aan te schaffen! Alvast ontzettend bedankt voor uw steun!

Bestuur Speeltuinvereniging Ramplaankwartier

 

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen